Inside
ПРОДУКТИ

Антарес България работи със стандартно работно време Понеделник - Петък, 8:30 до 17:00ч


Кино и театрални столове

Ние от Антарес ви предлагаме почти неизчерпаемо разнообразие от кино и театрални столове, които са изключително комфортни за седене на гледащата публика. Всички те се използват с отличен ефект в кина, театри, културни центрове, опери или лекционни зали. Това е резултат от изтънчения им дизайн и висококачествени детайли. Материалите, участващи в изработката на кино и театралното обзавеждане, са свръх устойчиви и издръжливи във времето. Именно това е основната предпоставка за дълъг експлоатационен живот, в който сами бихте могли да се уверите.

Защо да закупите кино или театрално обзавеждане от нас?

Предлагаме ви не просто обзавеждане за кино или театър, ние ви осигуряваме перфектната мебел, вписваща се безкомпромисно към интериора на всеки културен център. Освежете помещението с цветни, модерни и оригинални столове, отличаващи се един от друг по дизайн, цвят, материали на изработка, функционалност, характеристики или друго. Кино столовете са подходящи за всяко едно място, където естетиката играе първостепенна роля.

В зависимост от зададения проект, то вие можете да изберете столове с отворен или плътен подлакътник. Не малка част от кино и театралните ни решения се предлагат с опция за сгъваема конферентна масичка. Столовете, предназначени за кинозали, ви осигуряват място, където да поставите чаша или бутилка с напитка. Продуктите, с които ще се сблъскате в категорията "Кино и театър", са с интегрирана система за автоматично сгъване на седалките.

Материалите, участващи в изработката на столовете, са от най-висок клас. Това, което ги отличава от обикновените тапицерии, е че са негорими. Своевременно с това са съобразени с всички изисквания за безопасност. Седалките пасват перфектно към всяка една от извивките на човешкото тяло, като не позволяват чувство на болка или дискомфорт в зоната на гръбначния стълб.

Модерно, елегантно и стилно, кино обзавеждането има една основна цел – да доставя свръх удобство и комфорт на хората, които ни се доверяват. Заложете на високия клас технологични произведения, имащи за цел да превърнат всяко едно помещение – кино, театър, зала за лекции или друго, в неповторимо. Предлагаме ви перфектното съотношение между качество и цена. Покупката на мебели от Антарес няма да промени цифрите в банковата ви сметка до неузнаваемост. Направете правилния и информиран избор, поръчвайки столове от категорията "Кино и театър".


Оценка: 4.8 - 31 гласа
Вход за Партньори