Inside
ПРОДУКТИ

Посетителски стол RED HOT WOOD


Посетителски стол RED HOT WOOD

392.00 лв с ДДС

Добави в количка
или
Изпрати запитване

Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни

  • посетителски стол с модерен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • дървена рамка на 4 крака
  • предлага се в 8 цвята на пластмасата
  • декоративен капак под седалката с възможност за избор на 3 цвята
  • опция за тапициран панел на седалката
  • минимално количество за поръчка 6 броя
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
392.00 лв с ДДС
Добави в количка
или
Изпрати запитване

Почти не съществува такова помещение, което да не се нуждае поне от няколко стилни и изящно сътворени посетителски стола, които да го превърнат в забележимо и запомнящо се. Ние от Антарес знаем това и сме вложили цялото си внимание за да ви селектираме широка гама от мебели, които да достигат до вас на цени, достъпни за масовия потребител. Едно от нашите най-големи предимства се състои в това, че ние ви предлагаме единствено мебели, които са с ясен произход и при направата им участват издръжливи и устойчиви материали, тествани многократно.

Ако се нуждаете от посетителски стол, то гарантираме ви, че Посетителски стол RED HOT WOOD ще се превърне във вашата най-скъпоценна вещ. Това произведение на изкуството е проектирано по начин, който да осигурява максимално удобство и комфорт на седящия. Всяка една от извивките на човешкото тяло пасва перфектно към извивките на самия стол. Той е с модерен дизайн и спокойно с него можете да обзаведете конферентна зала. Чакалня, център за обучение, заведение, ресторант, а дори и дома си.

Столът е изработен с дървена рамка на четири крака, която създава чувство за сигурност, докато прекарвате времето си в седнало положение. Цветовото разнообразие е толкова богато и завладяващо, че на човек са му нужни няколко часа за да реши кой от всичките превъзходни нюанса пасват най-добре към останалата част на интериорното обзавеждане. Декоративният капак под седалката е с възможност за избор между три основни цвята. Разгледайте каталога и преценете сами за себе си кой най-много ви допада и харесва.

Максималното натоварване на Посетителски стол RED HOT WOOD е до 120 кг. В случай, че решите да не спазвате нашите указания, то длъжни сме да ви предупредим, че е възможно да прекъснете експлоатационния период по-рано от очакваното. Ние ви осигуряваме гаранционен период от цели 36 месеца.

Размери:

Опаковка:

More information:

  • Максимално тегло на потребител: 120 кг
  • Гаранция 36 месеца


За повече информация или 3D модели, моля свържете се с нас на e-mail: antares@antares-bg.netОценка: 4.7 - 6 гласа
Вход за Партньори