Inside
ПРОДУКТИ

Посетителски стол RED HOT CROSS


Посетителски стол RED HOT CROSS

403.00 лв с ДДС

Добави в количка
или
Изпрати запитване

Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни

  • въртящ се посетителски стол с модерен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • стилна алуминиева основа
  • предлага се в 8 цвята на пластмасата
  • опция за тапициран панел на седалката
  • минимално количество за поръчка 6 броя
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
403.00 лв с ДДС
Добави в количка
или
Изпрати запитване

Посетителски стол RED HOT CROSS е една добра възможност да поглезите телата си по начин, за който дори не са й мечтали. Ние ви предлагаме истинско иновативно творение, при направата на което участват единствено доказали се многократно материали. Те са толкова здрави и устойчиви, че експлоатационния период на закупената от вас мебел гарантирано ще продължи години наред. Нашите мебели са селектирани прецизно и с много внимание, така че да доставят всичко необходимо за потребителите. Седейки в такъв стол, то вие автоматично изключвате опасност от гръбначни изкривявания, мускулни схващания, преумора или друго. Столовете са проектирани по начин, който позволява на всяка една от частите на тялото да пасне перфектно с извивките на седалката и облегалката. Страхотно е, нали?

Въртящият се посетителски стол е с модерен дизайн, който няма как да не забележите. Той е подходящ както за конферентни зали, така и за учебни центрове, чакални, заведения, ресторанти, домашна употреба и много други места. Стилната алуминиева рамка се явява като основен акцент за тази мебел. Поставена в каквото и да е било помещение, тя ще накара всички да ви завидят за добрия вкус и стила, в който сте обзавели било то собственото си заведение или дом.

Пластмасата, участваща при изработката на тази мебел, се предлага в осем различни цвята, сред които да направите своя избор. Можете да подберете онези от тях, които съумяват да се впишат към останалата част от интериорното обзавеждане. Максималното натоварване на тази мебел е до 120 кг. Съветваме ви да не прекалявате с тежестта, тъй като това би нарушило целостта на ц Посетителски стол RED HOT CROSS. Ние ви осигуряваме още 36 месеца гаранционен период, от който да се възползвате във всеки един момент, в случай, че настъпи необходимост.

Посетителски стол RED HOT CROSS е правилният избор, за който ви гарантираме, че няма да съжалявате!

Размери:

Опаковка:

More information:

  • Максимално тегло на потребител: 120 кг
  • Гаранция 36 месеца


За повече информация или 3D модели, моля свържете се с нас на e-mail: antares@antares-bg.netОценка: 4.7 - 6 гласа
Вход за Партньори