Inside
ПРОДУКТИ

Посетителски стол RED HOT ALU


Посетителски стол RED HOT ALU

381.00 лв с ДДС

Добави в количка
или
Изпрати запитване

Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни

  • въртящ се посетителски стол с модерен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • стилна алуминиева основа на колелца
  • предлага се в 8 цвята на пластмасата
  • опция за тапициран панел на седалката
  • минимално количество за поръчка 6 броя
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
381.00 лв с ДДС
Добави в количка
или
Изпрати запитване

Посетителски стол RED HOT ALU е един наистина висококачествен продукт, който има за цел да достави максимално удобство и комфорт на хората, които го използват. За направата на тази мебел участват висок клас материали, тествали многократно своята издръжливост и устойчивост. Столът се предлага на цена, достъпна за масовия потребител, което, на свой ред значи, че не е нужно да променяте банковите си сметки, за да го превърнете в своя придобивка.

Основни характеристики на Посетителски стол RED HOT ALU

За никого не е тайна, че днес на пазара съществуват какви ли не интересни, красиви, удобни и висококачествени мебели, пасващи еднакво добре за всяко помещение, в зависимост от вашите нужди и предпочитания. Единственият недостатък на цялото това многообразие се състои в произхода на продуктите, достигащи до потребителя.

Голяма част от тях не са с ясен произход, което до известна степен ни отдалечава от мисълта да извършим покупка. Ние от Антарес знаем това и поради тази причина сме се постарали до вас да достигат столове, които са дело на световни марки, известни с модерния си дизайн и дълъг период на експлоатация.

Посетителски стол RED HOT ALU е въртящо решение, което можете да прибавите към всяка една конферентна зала, чакалня, заведения, ресторант, учебен център или в дома си. Той се предлага в най-различни цветове, покриващи отделните модули и не съществува никаква пречка да се впише към интериора на мястото, където го поставите.

Газовият механизъм е интегриран с цел регулиране височината на седалката и създаване на максимален комфорт за ползващия го. Столът разполага със стилна алуминиева основа на колелца, която допринася за неговия блясък и съвършенство. Ако желаете да се тапицира седалката, то единственото което се изисква от вас, е да се свържете с обслужващия персонал, с който да уточните детайлите и крайната цена.

Максималното натоварване на Посетителски стол RED HOT ALU е до 120 кг. Съветваме ви да не прекалявате с тежестта, тъй като съществува опасност от нарушаване на неговата цялост.

Размери:

Опаковка:

More information:

  • Максимално тегло на потребител: 120 кг
  • Гаранция 36 месеца


За повече информация или 3D модели, моля свържете се с нас на e-mail: antares@antares-bg.netОценка: 4.6 - 6 гласа
Вход за Партньори