Inside
ПРОДУКТИ

Посетителски стол ONE BRC TAV


Посетителски стол ONE BRC TAV

321.00 лв с ДДС

Добави в количка
или
Изпрати запитване

Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни

 • посетителски стол с модерен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение
 • хромирана рамка на 4 крака
 • облегалка от перфорирана пластмаса
 • вградени затворени подлакътници с масичка
 • предлага се в 7 цвята на пластмасата
 • опция за тапициран панел на седалката
 • максимално натоварване до 120 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
321.00 лв с ДДС
Добави в количка
или
Изпрати запитване

Посетителски стол ONE BRC TAV е надеждно и модерно решение, отговарящо на търсенето на една огромна част от потребителите. При направата на тази мебел взимат участие единствено доказали се материали, които са тествали издръжливостта и устойчивостта си многократно. Благодарение на нашето предложение, което е олицетворение между балансираното съотношение между качество и цена, вие имате възможността да промените живота си, без да се налага да променяте банковите си сметки.

Посетителски стол ONE BRC TAV – превърнете помещението в запомнящо се

Посетителският стол е с модерен и впечатляващ дизайн, който го превръща в подходяща мебел както за домашно ползване, така и за центрове за обучение, чакални, конферентни зали и много други помещения. Хромираната рамка, която е на четири крака създава усещане за още повече блясък. Хромовото покритие се почиства лесно и бързо. Необходима ви е единствено микрофибърна кърпа, с помощта на която да отстраните следите от употреба.

За направата на облегалката бива използвана перфорирана пластмаса. Това е един от най-здравите материали, използвани за производство на мебели и вие получавате възможността сами да се уверите в тяхната издръжливост. Вградените затворени подлакътници с масичка не само осигуряват комфорт за ръцете, но и за самите вас. Имате възможността върху повърхността на масичката да поставите напитка, книга, компютър или друг полезен за вас предмет.

Пластмасата, от която е направен столът, се предлага в 7 различни цвята. Вие сами решавате как да изглежда вашата мебел, спрямо личните ви вкусове и предпочитания. Имате възможността сами да се превърнете в дизайнер на мебелите, участващи при обзавеждането на помещението. Разполагате също с опция за тапициран панел на седалката.

Максималното натоварване на Посетителски стол ONE BRC TAV е до 120 кг. Ние ви го предлагаме с гаранционен период от цели 36 месеца.

Размери:

Опаковка:

More information:

 • Подлакътници: Цена с включени подлакътници
 • Максимално тегло на потребител: 120 кг
 • Гаранция 36 месеца


За повече информация или 3D модели, моля свържете се с нас на e-mail: antares@antares-bg.netОценка: 4.8 - 8 гласа
Вход за Партньори