Inside
ПРОДУКТИ

Посетителски стол OLA STYLE


Посетителски стол OLA STYLE

441.00 лв с ДДС

Добави в количка
или
Изпрати запитване

Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни

 • въртящ се посетителски стол с модерен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
 • стилна алуминиева пирамидална основа
 • облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
 • предлага се в 7 цвята на пластмасата с UV защита
 • декоративен капак под седалката с възможност за избор на 3 цвята
 • опция за тапициран панел на седалката
 • минимално количество за поръчка 5 броя
 • максимално натоварване до 120 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
441.00 лв с ДДС
Добави в количка
или
Изпрати запитване

Посетителски стол OLA STYLE е модерно и съвременно решение, благодарение на което имате възможността да превърнете всяко едно помещение в запомнящо се. Ние от онлайн магазина Антарес ви предлагаме великолепната възможност да внесете лукс и изящество, без да се налага да плащате скъпо за тях. Не се чудете, а се възползвайте от покупката на това същинско произведение на изкуството, в направата на което участват висок клас материали, тествали издръжливостта и устойчивостта си многократно.

Посетителски стол OLA STYLE – начин да се почувствате комфортно и удобно

Въртящият се стол е наистина мебел, която успява да привлече погледите и вниманието дори на най-претенциозните и взискателни клиенти. Столът е подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, заведения, ресторанти, кафенета и още редица други места. Той е с изтънчена и неповторима визия, която ще ви накара да се чувствате специални, докато прекарвате няколко часа от свободното си време, седейки върху него.

Стилната алуминиева пирамидална основа е сред един от основните акценти при това изкушаващо творение. Тя допринася за блясъка, който струи от съвършенството, наречено посетителски стол. Почиства се лесно и бързо с помощта на микрофибърна кърпа. Пластмасата, участваща при изработката на стола, се предлага в седем напълно различни цвята, сред които да направите своя избор.

Декоративният капак, намиращ се под седалката на посетителската мебел, също се предлага в три основни цвята, сред които да избирате. По този начин ви позволяваме да се възползвате от специалната привилегия сами да се превърнете в дизайнери на собственото си обзавеждане. Освен това крайният резултат със сигурност ще бъде вдъхновяващ. Максималното натоварване на Посетителски стол OLA STYLE е до 120 кг. Ние ви го предлагаме с гаранционен период от цели 3 години. Можете да се възползвате от опцията за допълнително тапициране на панела на седалката. Единственото, което се изисква да направите, е да се свържете със служител от оналйн магазина и с него да уточните всяка една подробност, включително и цената, с която ще се оскъпи продуктът.

Размери:

 • Ширина: 39.5 см
 • Дълбочина на седалката: 36.5 см

Опаковка:

More information:

 • Максимално тегло на потребител: 120 кг
 • Гаранция 36 месеца


За повече информация или 3D модели, моля свържете се с нас на e-mail: antares@antares-bg.netОценка: 4.6 - 6 гласа
Вход за Партньори