Inside
ПРОДУКТИ

Бар стол RED HOT/SBD


Бар стол RED HOT/SBD

593.00 лв с ДДС

Добави в количка
или
Изпрати запитване

Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни

 • пластмасов бар стол
 • хромирана кръгла основа
 • опора за крака
 • предлага се в 8 цвята на пластмасата
 • опция за тапициран панел на седалката
 • минимално количество за поръчка x8 броя
 • максимално натоварване до 120 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • гаранция 36 месеца
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
593.00 лв с ДДС
Добави в количка
или
Изпрати запитване

Имате ли нужда от красива, изящна, привличаща погледите, мебел, за която дори не е нужно да променяте състоянието в банковите си сметки. Ние от Антарес ви предлагаме истинско произведение на изкуството, което е в състояние да превърне всяко едно помещение в запомнящо се. Бар стол RED HOT/SBD е пластмасово изкушение, при направата на което участват материали, тествали многократно своята устойчивост и издръжливост.

Пластмасата, участваща за направата на тази мебел, се предлага в осем различни цвята, сред които можете да избирате. Хромираната кръгла основа е едно от предимствата на този стол, тъй като тя успява да внесе неограничена доза блясък във всяко едно помещение. Освен това хромът е материал за поддръжката на който не се изисква да прилагате специални умения и препарати. Микрофибърната кърпа е достатъчно средство, за да се справите с неприятните следи от употреба и столът ще се превърне отново като чисто нов.

Разполагате с опора за краката, която не позволява на мускулите да се напрягат и да изпитвате дискомфорт, докато седите в този шедьовър и прекарвате няколко приятни часа в предпочитана и любима компания. По ваше желание седалката и облегалката биха могли ида се тапицират. Единственото, което се изисква от вас, е да се свържете със служител от онлайн магазина и да уточните подробностите с него, както и крайната цена на продукта.

Столът е с максимално натоварване до 120 кг. Съветваме ви да спазвате нашите указания, тъй като в противен случай съществува опасност от това да нарушите целостта му. Ние ви осигуряваме гаранционен период от цели 36 месеца, нещо, което нашите конкурентни не са в състояние да ви гарантират. Ние от Антарес знаем кое е най-доброто за вас и поради тази причина внимателно и прецизно сме селектирали своя продуктов каталог. Възползвайте се от перфектно балансираното съотношение между качество и цена, достигащо до вас.

Размери:

Опаковка:

More information:

 • Максимално тегло на потребител: 120 кг
 • Гаранция 36 месеца


За повече информация или 3D модели, моля свържете се с нас на e-mail: antares@antares-bg.netОценка: 4.7 - 6 гласа
Вход за Партньори