Inside
ПРОДУКТИ

Бар стол RED HOT/SBC


Бар стол RED HOT/SBC

265.00 лв с ДДС

Добави в количка
или
Изпрати запитване

Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни

  • пластмасов бар стол
  • хромирана рамка
  • предлага се в 8 цвята на пластмасата
  • опция за тапициран панел на седалката
  • минимално количество за поръчка x8 броя
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • гаранция 36 месеца
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
265.00 лв с ДДС
Добави в количка
или
Изпрати запитване

Ако сте собственик на бар, заведение, ресторант или просто обичате да обзавеждате дома си по нестандартен и уникален начин, то нашето предложение Бар стол RED HOT/SBC е перфектната възможност да привлечете погледите на вашите гости. Предлагаме ви едно изумително творение, за което дори не е необходимо да влагате цяло състояние средства. Дизайнът на това произведение на изкуството ще привлече вниманието ви още щом се докоснете до него.

Бар стол RED HOT/SBC – какви са неговите основни характеристики?

Бар столът, който ще откриете в онлайн магазина Антарес е олицетворение на перфектното съотношение между качество и цена. Той е създаден така, че да доставя максимално удобство и комфорт на хората, които му се доверяват. Гарантираме ви, че всяка една от извивките на вашето тяло ще пасва перфектно върху седалката и облегалката на тази мебел. По този начин автоматично се игнорира опасността от мускулни схващания, натоварвания, болки в гръбнака или още по-лошо- изкривявания, с които да се борите години наред.

Пластмасовият бар стол се изработва с хромирана рамка, която успява да внесе огромна доза блясък във всяко едно помещение. Не забравяйте, че хромът е материал, за чиято поддръжка не е нужно да влагате кой знае какви усилия. Нужна ви е единствено микрофибърна кърпа с помощта на която да отстраните грозни следи, появили се от неговото използване.

Пластмасата се предлага в осем различни цвята, сред които да избирате. Разгледайте колоритния каталог и преценете сами за себе си кой цвят би се вписал най-добре към останалата част от интериорното ви обзавеждане. Съществува и опция за тапициране на седалката. За да се възползвате от нея, единственото, което се изкисва от вас е да се свържете със служител в онлайн магазина и да уточните всяка една подробност, както и крайната цена на продукта.

Бар стол RED HOT/SBC е максимално натоварване до 120 кг.

Размери:

Опаковка:

More information:

  • Максимално тегло на потребител: 120 кг
  • Гаранция 36 месеца


За повече информация или 3D модели, моля свържете се с нас на e-mail: antares@antares-bg.netОценка: 4.7 - 6 гласа
Вход за Партньори