Inside
ПРОДУКТИ

Бар стол RED HOT/SBA


Бар стол RED HOT/SBA

310.00 лв с ДДС

Добави в количка
или
Изпрати запитване

Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни

  • пластмасов бар стол
  • хромирана рамка на четири крака
  • предлага се в 8 цвята на пластмасата
  • опция за тапициран панел на седалката
  • минимално количество за поръчка x8 броя
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • гаранция 36 месеца
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
Доставка до 25 работни дни Доставка до 25 работни дни
310.00 лв с ДДС
Добави в количка
или
Изпрати запитване

Всеки един бар се нуждае от мебел, която да го превърне в запомнящ се и впечатляващ. Днес на пазара съществуват какви ли не предложения, за които е необходимо да заплатите огромна сума средства, а в замяна на това дори не ви бива осигурен гаранционен период, от който да се възползвате, в случай, че настъпи някаква нежелана или непредвидена повреда. В епицентъра на онлайн магазина Антарес заляга стремежът да създаваме и изграждаме трайни и коректни взаимоотношения с нашите клиенти. Поради тази причина ние им осигуряваме достъп до прецизно селектирани бар столове, имащи за цел да задоволят нуждите и предпочитанията дори на най-взискателните и капризни клиенти.

Всеки наш продукт се изработва о т възможно най-висококачествените материали, съществували някога издръжливостта и устойчивостта си многократно. Днес на вашето внимание представяме Бар стол RED HOT/SBA, който има за цел да ви впечатли с уникален и неповторим дизайн. Столът се изработва от пластмаса. Хромираната рамка на четири крака внася чувство за лукс и сияйност, които няма как да не забележите. Освен това хромът е един от материалите, които се поддържат изключително лесно. Единствено с помощта на микрофибърна кърпа имате възможността да премахнете следите, грозящи красивата ви мебел.

Пластмасата, участваща за изработката на това творение, се предлага в осем различни цвята. Ваша е отговорността да разгледате внимателно и да ни посочите точно онзи нюанс, който смятате, че най-добре се вписва към останалата част на интериорното ви обзавеждане.

Максималното натоварване на Бар стол RED HOT/SBA е до 120 кг. Съветваме ви да не прекалявате с тежестта, тъй като това би могло да доведе до съкратяване на експлоатационния му период. Ние ви предоставяме гаранционен период от цели 36 месеца. Възползвайте се от него по всяко едно време, в случай, че настъпи неочаквана или нежелана повреда. Бъдете разумни и се доверете на нас, защото ние знае кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител.

Размери:

Опаковка:

More information:

  • Максимално тегло на потребител: 120 кг
  • Гаранция 36 месеца


За повече информация или 3D модели, моля свържете се с нас на e-mail: antares@antares-bg.netОценка: 4.7 - 6 гласа
Вход за Партньори