Inside
ПРОДУКТИ

Бар стол RED HOT/SB


Бар стол RED HOT/SB

312.00 лв с ДДС

Избери цвят на дамаска:
Моля изберете цвят

Изпрати запитване

Изчерпан Изчерпан
Изчерпан Изчерпан

Сглобена мостра
​Доставката на висички модели от разпродажба е за сметка на клиента

  • ластмасов бар стол
  • хромирана рамка
  • предлага се в 8 цвята на пластмасата
  • декоративен капак под седалката
  • минимално количество за поръчка x6 броя
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • гаранция 36 месеца
Изчерпан Изчерпан
Изчерпан Изчерпан
312.00 лв с ДДС
Изпрати запитване

Днес на пазара съществуват какви ли не предложения за бар столове, които бихте могли да превърнете във ваша собственост. Ние от Антарес ви съветваме да не вярвате на онези търговски обекти, които не ви предоставят информация за производителите. Предлагаме ви наистина висококачествени мебели, имащи за цел да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти. Бар стол RED HOT/SB е доказателство, че до вас достигат същински произведения на изкуството, които не само ще превърнат всяко помещение в запомнящо се, но и ще дарят на тялото ви онова удобство и комфорт, от което то се нуждае.

Бар стол RED HOT/SB – основни характеристики

Бар столът е изграден от материали, които са тествали издръжливостта и устойчивостта си многократно през годините. Рамката на тази мебел би могла да бъде черна, бяла или хромирана, в зависимост от това какви са вашите желания и предпочитания. Пластмасата на свой ред също може да бъде в осем различни цвята. Декоративният капак под седалката отново е с опция избор на цвят. 3 са основните нюанса, сред които да направите своя избор. Ако желаете бихте могли да извършите съчетание между няколко отделни цвята.

Освен това разполагате с опция за тапициране на седалката. За да получите малко повече информация, то съветът ни е да се свържете със служител, с който да уточните детайлите, както и каква ще бъде стойността на стола, след извършване на тапицирането. Неговото максимално натоварване е до 120 кг. Не прекалявайте с тежестта, тъй като това може да доведе до повреди, за които да не важи вашата гаранция, която отново ние ви осигуряваме. Тя е цели 36 месеца – нещо, което много малко наши конкуренти са в готовност да ви предложат.

Бар стол RED HOT/SB е истински шедьовър, в който си заслужава да вложите своите пари. Направете живота си лесен, удобен и комфортен.

Размери:

Опаковка:

More information:

  • Максимално тегло на потребител: 120 кг
  • Гаранция 36 месеца


За повече информация или 3D модели, моля свържете се с нас на e-mail: antares@antares-bg.netОценка: 4.7 - 7 гласа
Вход за Партньори