Серия мебели за съхранение BOX OPERATIVE

0.00лв


Серия мебели за съхранение BOX OPERATIVE

0.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - BOX-OPERATIVEИзпрати запитване или поискай оферта за количество
Оценка : 4.33 - 3 гласа

Мениджърски офис мебели Box [1]

Офисът е онова помещение, в което значителна част от гражданите прекарват по-голямата част от деня си. Това е достатъчна причина, за да се замислим за неговото обзавеждане. Все пак няма нищо по-хубаво от това да си осигурим уют и хармония на мястото, където творим и доказваме своите знания, умения и компетенции. Ето защо ние от Антарес ви предлагаме огромна палитра от най-разнообразни мебели от линията Box, с които да превърнете скучната и сива офис обстановка в далеч по-креативно и творческо място, където да се чувствате изцяло в свои води.

Ако се нуждаете от някакви допълнителни съвети или запитвания, то бихте могли да се обърнете към  компетентните ни служители, които е в готовност да ви съдейства, така че най-сложният за вас казус да остане изцяло в миналото. Професионалните съвети и насоки със сигурност ще допринесат за това да постигнете нечувани резултати на работното си място, за които всички единствено могат да ви завиждат. Разбира се, мебелите, които ще откриете в тази категория, не са единствено подходящи за офиса на работното място, а и за жилището ви, ако в него имате обособен кът за творчество.


Мениджърски офис мебели Box [2]

Какви Box мебели ще откриете в тази категория

Няма значение дали става въпрос за работното ви място или за импровизирания ви офис у дома, то нуждата от мебели, където да складирате всички необходими книжа, е належаща. По този начин имате възможността да игнорирате и ограничите до минимум безпорядъка и хаоса. За да се сдобиете с подходящите компоненти, то ние ви предлагаме да помислите върху няколко неща и да се съобразите с тях.

На първо място е важно закупеното творение да отговаря на нуждите ви. След като изберете такъв модел, то следва да се насочите към дизайна, визията, цвета и материалите. Задължително правило е мебелировката в това помещение да бъде в синхрон помежду си. В противен случай рискувате да се получи коктейл от цветове и стилове, а това в никакъв случай няма да говори добре за вас, особено ако сте проектант, дизайнер или заемате друга креативна или творческа длъжност.

Ако останалата част от обзавеждането – бюро, стол са в модерен черно – бял стил, то бъдете сигурни, че модулна система в цвят орех или венге е най-неуместното допълнение. Ето защо ние съветваме клиентите си да проявят повече внимание, така че да бъдат доволни от извършената от тях инвестиция.

Освен дизайнът, то другото нещо, върху което да помислите, е цената. Все пак малко са онези потребители, които не си налагат някакво ограничение на бюджета и за тях стойността не играе никаква роля.

Ние от Антарес се стремим да задоволим вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните сред вас. За нас е повече от важно клиентът да се чувства удовлетворен, а работното му място да се превърне в перфектното място за творчество.


Мениджърски офис мебели Box [3]
Мениджърски офис мебели Box [4]
Мениджърски офис мебели Box [5]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Характеристики

 

Продуктите от колекция BOX са тествани и сертифцирани по стандарти EN 14073-1:2009, EN 14073-2:2009 и EN 14073-3:2009  и се предлагат със 60 месеца гаранция 

 

 

Възможни цветове за структура
 

BI (WHITE)

GR (GREY)

NE (BLACK)

 

RV (OAK)

NC (WALNUT)

 

 

 

Възможни цветове за фронтални елементи
 

BI (WHITE)

GR (GREY)

NE (BLACK)

 

AZ (BLUE)

PE (PETROL)

RS (RED)

 

VE(GREEN)

RV (OAK)

NC (WALNUT)

 

 

 

 

За повече информация или 3D модели, моля свържете се с нас на e-mail: antares@antares-bg.net

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива