Inside

Триместен диван NOTRE DAME LOUNGE 103

Базова Цена: 1804.00 лв. с ДДС

  • луксозен триместен диван с акустични панели, предназначен за отворени офиси и търговски площи
  • стилни хромирани крака
  • тапициран с дамаска, вълна или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг за 1 място
  • гаранция 36 месеца
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, издръжливост, размери и безопасност
Sofa

​Триместният диван NOTRE DAME LOUNGE 103 е удобна, мека, функционална и стилна мебел, която би превърнала всяко едно място в запомнящо си. Едва ли съществува човек, който да не забележи лукса, излят върху направата на дивана. Акустичните панели винаги са били нещо, което не бива да подминавате с лека ръка. Те доставят онази доза уют, топлина и уединение, от които всеки един изпитва засилена нужда. Този диван е подходящ за отворени офиси и търговски обекти. Функционалността му ви предоставя възможност да се чувствате пълноценно, без значение от това къде се намирате в дадения момент.

Стилните хромирани крака са онзи елемент от дивана, на който няма как да не обърнем задълбочено внимание. Наясно сме, че мебелите са вещ, която задължително трябва да присъства в дадено помещение, било то отворено или затворено. Особено значими са онези мебели, които се използват ежедневно и служат за гладкото и удобно протичане на разнообразните процеси. NOTRE DAME LOUNGE 103 се изработва със стилни и неповторими хромирани крака, способни да променят виждането ви за мода, вкус и естетика. Доверете се на Антарес България. Ние знаем кое е добро за вас и вашите посетители.

Максималното натоварване на тази удобна и комфортна мебел е до 120 кг за място. Ние ви съветваме да не експериментирате, тъй като съществува реална опасност от това да нарушите целостта на дивана. Разполагате с 36 месеца гаранционен срок, който е достатъчно дълъг, за да се убедите сами в качеството на материалите, които ние използваме за направата на нашите произведения на изкуството.

Триместният диван NOTRE DAME LOUNGE 103 достига до вас с европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, издръжливост, размери и безопасност.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 140 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 159-209 см Тегло: 60 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 54.5-83 см Обем: 2.2 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: 37-64.5 см Максимално тегло на потребител: 360 кг

Вход за Партньори