Inside
ПРОДУКТИ

Триместен диван NOTRE DAME 103

Базова Цена: 1004.00 лв. с ДДС

Триместен диван NOTRE DAME 103

  • триместен тапициран диван с луксозен дизайн подходящ за зони за релаксация, търговски и жилищни площи
  • стилни хромирани крака
  • тапициран с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор                  
  • максимално натоварване до 120 кг. за 1 място
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност

​Триместен диван NOTRE DAME 103 ви предоставя уникалната възможност да превърнете всяко едно помещение в запомнящо се, без дори да се налага да променяте значимо банковите си сметки. Ние от Антарес България имаме страхотни предложения за вас, от които бихте могли да се възползвате още на мига. В епицентъра на нашата политика заляга изцяло стремежът ни да създаваме и изграждаме трайни и коректни взаимоотношения с потребителите. За тази цел от нас се изисква да задоволяваме всячески вкусовете и предпочитанията им, като им предложим богат асортимент от висококачествени мебели на достъпни цени.

За нас клиентите са най-важното нещо, както и техните удобство и комфорт. Именно поради тази причина създадохме триместен диван NOTRE DAME 103, който е с луксозен дизайн, вписващ се перфектно към останалата част от интериора на всяко едно помещение. Тази мебел е изключително подходяща за зони за релакс, жилищни или търговски площи. Бихте могли да го поставите на определено място в дома си, където да се наслаждавате на истинския релакс, докато прекарвате време, отпуснати върху меката и удобна повърхност на дивана.

Стилните хромирани крака подчертават класата на това произведение на изкуството, като го превръщат автоматично в примамлив продукт за ценителите на високото качество и най-изявените естети. Ние ви предлагамe тази висококачествена мебел, тапицирана в няколко основни материали: вълна, естествена кожа, изкуствена кожа или дамаска. Цветът отново е изцяло по избор на клиентите ни. Той може да се съобрази с останалата част от интериора или да заложите на нещо крайно различно, цветно и свежо.

Максималното натоварване на мебелите е о 120 кг за едно място. Всеки един от вас, закупил си триместен диван NOTRE DAME 103 получава европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 64.5 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 159-199 см Тегло: 42.9 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 57.5-78 см Обем: 0.94 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: 37 см Максимално тегло на потребител: 360 кг

Вход за Партньори