Inside

Триместен диван MORFEO 103

Базова Цена: 1785.00 лв. с ДДС

  • триместен тапициран диван с модерен дизайн подходящ за зони за релаксация, търговски и жилищни площи
  • стилни хромирани крака и подлакътници
  • тапициран с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор          
  • максимално натоварване до 120 кг. за 1 място
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
Sofa

​Триместният тапициран диван MORFEO 103 е подходяща мебел за всякакъв вид помещения, независимо дали става въпрос за жилищни или обществени площи. Модерният дизайн на този функционален и свръх удобен диван се вписва перфектно към всеки един интериор, без значение какъв е неговия акцент.

Стилните и хромирани крака и подлакътници не само съумяват да осигурят комфорта, от който се нуждае всеки един, но и до известна степен служат като завършващ елемент на цялостната му брилянтна визия. Ние от Антарес България ви предоставяме възможността да съчетаете тази мебел с подходяща маса или столове, които да завършват картината на обзавеждане на конкретното помещение.

Можете да тапицирате дивана с крайно разнообразни материали. Вие сами избирате кой от тях да ни посочите. Ние ви предоставяме реалната привилегия да се докоснете до издръжливостта на естествената кожа, блясъка на дамаската, лукса на еко кожата или уюта на вълната. Какъвто материал да посочите, то бъдете сигурни, че инвестицията, която сте направили по-рано ще ви се възвърне многократно. Изберете цвят по ваш избор и след 25 работни дни ще имате възможността да се насладите оптимално на това произведение на изкуството, което дори не ще наложи корекции върху банковите ви сметки.

Максималното натоварване на триместния тапициран диван MORFEO 103 е до 120 кг за 1 място. С покупката му вие се превръщате автоматично в собственик на мебел, която има европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност. Един страхотен начин да поглезите себе си, семействата си или хората, които ви заобикалят.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 84.5 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 188 см Тегло: 53.4 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 46.5-58.5 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 42 см Максимално тегло на потребител: 360 кг

Вход за Партньори