Inside

Маса TABLE NOTRE DAME ND1

Базова Цена: 463.00 лв. с ДДС

  • луксозна маса с опушено стъкло и тапицирана основа подходяща за зони за релаксация, търговски и жилищни площи
  • стилни хромирани крака
  • тапицирана с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 20 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
Sofa

​Маса TABLE NOTRE DAME ND1 е уникална придобивка, с която можете да разнообразите интериора във всяко едно помещение, без значение дали е зона за релаксация, търговска или жилищна площ. Ние от Антарес България създадохме стилна и изящна маса, която да ви бъде под ръка във всеки един момент.

TABLE NOTRE DAME ND1 – комбинация между опушено стъкло и тапицирана основа

Масата е перфектно съчетание между опушено стъкло и тапицирана основа. Именно това я превръща в запомняща се мебел, която няма как да остане незабелязана. Стилните хромирана крака, които са част от перфектната й визия, успяват да подчертаят класата на функционалната и висококачествена мебел.

Масата би могло да се тапицира в няколко основни материала, в зависимост от вашите желания и предпочитания. Изберете между дамаска, вълна, естествена кожа или еко кожа. Посочете ни предпочитанието си и в рамките на 25 работни дни ние ще създадем продукта, на който да се наслаждавате дълго време. Цветовото ни разнообрази е почти неизчерпаемо. Имате възможността да посочите цвят, който да бъде съчетан с останалата част от интериорното обзавеждане или да заложите на нещо съвсем ново и различно като нюанс. Каквото и да изберете, то ние ви гарантираме, че тази мебел е в състояние да се впише към всяка една обстановка.

Максималното натоварване на TABLE NOTRE DAME ND1 е до 15 кг. Не прекалявайте с тежестта, поставена върху повърхността на масата, тъй като съществува опасност да навредите на нейната цялост. С покупката на тази изискана и висококачествена маса TABLE NOTRE DAME ND1 получавате 36 месеца гаранционен срок и европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 39 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 62 см Тегло: 16.6 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 62 см Обем: 0.160 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 15 кг

Вход за Партньори