Inside

Маса TABLE NOTRE DAME ND 2

Базова Цена: 672.00 лв. с ДДС

  • луксозна маса с опушено стъкло и тапицирана основа подходяща за зони за релаксация, търговски и жилищни площи
  • стилни хромирани крака
  • тапицирана с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 15 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
Sofa

​Маса TABLE NOTRE DAME ND 2 е луксозна и стилна мебел, която несъмнено ще придаде завършеност в помещението, в което я поставите. Материалите, които ние от Антарес България използваме за направата на тази така важна част от обзавеждането, са изключително издръжливи и с доказало се качество.

Маса TABLE NOTRE DAME ND 2 – съчетание между класа, стил и качество

Опушеното стъкло, участващо при направата на тази маса, успява да подчертае нейната класа. Тапицираната основа е нещо, от което трудно можете да свалите поглед. А какво ще кажете за съчетание между самите тях? Истински шедьовър, който мечтаете да превърнете в своя собственост. Масата е подходяща за най-разнообразни помещения, било то зони за релаксация, търговски или жилищни площи.

Стилните хромирани крака успяват да подчертаят красотата на това произведение на изкуството. Масата се предлага с най-разнообразни видове тапицировка, сред които можете да ни посочите вашето предпочитание. Разполагате с възможността да избирате между вълна, дамаска, еко кожа или естествена кожа. Всички ние знаем, че естественият материал е най-издръжлив, но ви уверяваме, че ако се грижите правилно и редовно за еко кожата, тя също би могла да ви се отблагодари многократно за направената инвестиция.

Максималното натоварване на масата е до 20 кг. Съветваме ви да спазвате указанията, тъй кат в противен случай съществува опасност от нарушаване целостта на закупената стока и съкращаване нейната функционалност.

Маса TABLE NOTRE DAME ND 2 достига до вас с 36 месеца гаранционен срок, от който да се възползвате във всеки един момент, въпреки че ние силно се съмняваме това да се наложи. С покупката си получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 39 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 127 см Тегло: 30 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 62 см Обем: 0.335 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 20 кг

Вход за Партньори