Inside

Фотьойл MONT MARTRE 100

Базова Цена: 412.00 лв. с ДДС

  • тапициран фотьойл с класически дизайн подходящ за зони за релаксация, търговски и жилищни площи
  • дървени крака и основа
  • тапициран с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
Sofa

​Фотьойлът MONT MARTRE 100 е уникална и неповторима мебел, която можете да поставите там, където желаете. Удобна, практична, функционална и изключително модерна, тя успява да ви създаде онова удобство и комфорт, за които сте мечтали дълги години. Тапицираният фотьойл е с класическа визия, която позволява той да бъде поставен в зони за релаксация, търговски или жилищни площи.

Дървените крака и основата са онази част от нашата мебел, която ви осигурява стабилност, докато сте поседнали във функционалния фотьойл. За направата му ние от Антарес България сме включили единствено висок клас материали, които гарантират за неговата дълга експлоатация. Тапицировката би могла да бъде дамаска, вълна, естествена кожа или изкуствена кожа. Ние от Антарес България ви гарантираме, че какъвто и материал да изберете, то изборът ви ще бъде правилният. Цветовото разнообразие е почти неизчерпаемо. Бихте могли да изберете цвят, който да съчетаете с останалата част от обзавеждането или да заложите на нещо цветно и различно.

Максималното натоварване на фотьойла MONT MARTRE 100 е до 120 кг. С покупката му получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност. Ние сме наясно със здравината и качеството на нашите мебели, затова сме в готовност да ви предложим гаранционен срок от 36 месеца. През този период от време бихте могли сами да се уверите в това, което ви предлагаме.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 74.5 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 49.5-75 см Тегло: 15.8 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 48.5-66 см Обем: 0.37 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: 46.5 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори