Inside

Двуместен диван NOTRE DAME LOUNGE 102

Базова Цена: 1541.00 лв. с ДДС

  • луксозен двуместен диван с акустични панели, предназначен за отворени офиси и търговски площи
  • стилни хромирани крака
  • максимално натоварване до 120 кг за 1 място
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, издръжливост, размери и безопасност
Sofa

​Двуместният диван NOTRE DAME LOUNGE 102 е луксозна мебел, която ние от Антарес България произвеждаме за своите клиенти. Имате възможността да инвестирате не само в красиво проектиран диван, но и в удобство и комфорт за вас и вашите посетители. Бъдете разумни и се доверете на качеството, което гарантираме, за разлика от множество други фирми производители на мебели.

Акустичните панели на дивана го превръщат в крайно подходяща мебел за отворени офиси и търговски площи. Стилните хромирани крака придават нотки на изтънченост и неповторимост. Където и да поставите закупения от нас диван, то той е в състояние да превърне мястото в запомнящо се и неотразимо.

Максималното натоварване на тази мебел е до 120 кг за едно място. Ние ви съветваме да се придържате към указанията, тъй като в противен случай съществува опасност от нарушаване на нейната цялост.

В изработката на NOTRE DAME LOUNGE 102 участват единствено висок клас материали, които са се доказали неведнъж. Можете да разчитате на дълги години експлоатационен живот. Ние ви предоставяме 3 години гаранция, от която да се възползвате във всеки един момент. С покупката на двуместния диван NOTRE DAME LOUNGE 102 получавате още европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, издръжливост, размери и безопасност.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 140 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 109-155 см Тегло: 50 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 37. 54.5-83 см Обем: 1.63 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: 64.5 см Максимално тегло на потребител: 240 кг

Вход за Партньори