Inside

Двуместен диван MORFEO 102

Базова Цена: 1388.00 лв. с ДДС

  • двуместен тапициран диван с модерен дизайн подходящ за зони за релаксация, търговски и жилищни площи
  • стилни хромирани крака и подлакътници
  • тапициран с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг. за 1 място
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
Sofa

​Двуместният диван MORFEO 102 е стилна и качествена мебел, която е в състояние да промени интериора във всяко едно помещение, независимо от това какво е неговото предназначение. Ние от Антарес България се грижим за потребителите си предоставяйки им най-доброто, появявало се някога на пазара. За да достигнем върхови позиции, огромен принос доставят материалите, участващи в направата на мебелите. Тяхното високо качество успява да ни осигури дълъг експлоатационен живот на дивана, който превръщаме в своя законна придобивка.

Двуместен диван MORFEO 102 – модерен дизайн и високо качество

Модерният дизайн на дивана го превръща в желана придобивка както за жилищни площи, така и за зони за релаксация или търговски терени. Почувствайте се като у дома си, ори и да сте на километри от неговия уют. Висококачествената мебел е проектирана съобразно всяка една част от седалището и гръбнака на човек, така че да му оставя удобство и комфорт през часовете, прекарани върху дивана.

Стилните хромирани крака и подлакътници допринасят значително за блясъка и съвършенството на нашата изискана мебел. Поръчвайки го, вие имате възможността да избирате дали да бъде изработен от дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа. Наясно сте, че естествената кожа е най-здравият материал, но при правилна поддръжка еко кожата е в готовност да ви се отблагодари подобаващо за избора си. Цветовете, с които разполагаме, са крайно разнообразни. Посочете ни любим нюанс и ще останете приятно изненадани от крайния резултат.

Максималното натоварване на MORFEO 102 е до 120 кг за едно място. С покупката на двуместен диван MORFEO 102 получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 84.5 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 127 см Тегло: 35.5 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 46.5-58.5 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 42 см Максимално тегло на потребител: 360 кг

Вход за Партньори