Inside

Двуместен диван MONT MARTRE 102

Базова Цена: 634.00 лв. с ДДС

  • двуместен тапициран диван скласически  дизайн подходящ за зони за релаксация, търговски и жилищни площи
  • дървени крака и основа
  • тапициран с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг. за 1 място
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
Sofa

​Двуместният диван MONT MARTRE 102 е уникалната възможност да превърнете обстановката у дома, офиса или друго обществено място, в запомняща се. Дизайнът на нашите мебели е меко казано незаменим. Класическата визия на този диван го превръща в подходящо допълнение към зони за релаксация, търговски и жилищни площи.

Меката мебел е в състояние да осигури пълноценно удобство и комфорт на всеки един, който се доближи до нея. В епицентъра на нашата политика заляга стремежът ни да създаваме качествени мебели, които задоволяват всячески вкусовете и предпочитанията на клиентите.

Двуместен диван MONT MARTRE 102 – качество на достъпни цени

Ако все още притежавате каквито и да е било съмнения, по отношение на нашите мебели, то ние сме в състояние да повлияем на грешно изградените ви представи, като ви предложим 36 месеца гаранционен срок, в рамките на който сами а се убедите във високото качество. Бъдете разумни и се доверете на нас, защото ние знаем кое е най-добро за потребителите ни.

Дървените крака и основата са част от блясъка на това произведение на изкуството. Диванът се предлага тапициран в няколко вида материали: дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа. Какъвто и материал да ни посочите, то изборът ви ще бъде правилен. Цветът е изцяло по избор на клиента. Максималното натоварване на тази мебел е до 120 кг за едно място. С покупката на двуместния диван MONT MARTRE 102 получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 74.5 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 104-130 см Тегло: 27.2 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 48.5-66 см Обем: 0.639 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: 46.5 см Максимално тегло на потребител: 240 кг

Вход за Партньори