Tеатрални столове


Ние от Антарес ви предлагаме почти неизчерпаемо разнообразие от кино и театрални столове, които са изключително комфортни за седене на гледащата публика. Всички те се използват с отличен ефект в кина, театри, културни центрове, опери или лекционни зали. Това е резултат от изтънчения им дизайн и висококачествени детайли. Материалите, участващи в изработката на кино и театралното обзавеждане, са свръх устойчиви и издръжливи във времето. Именно това е основната предпоставка за дълъг експлоатационен живот, в който сами бихте могли да се уверите.

Защо да закупите кино или театрално обзавеждане от нас?

Предлагаме ви не просто обзавеждане за кино или театър, ние ви осигуряваме перфектната мебел, вписваща се безкомпромисно към интериора на всеки културен център. Освежете помещението с цветни, модерни и оригинални столове, отличаващи се един от друг по дизайн, цвят, материали на изработка, функционалност, характеристики или друго. Кино столовете са подходящи за всяко едно място, където естетиката играе първостепенна роля.

В зависимост от зададения проект, то вие можете да изберете столове с отворен или плътен подлакътник. Не малка част от кино и театралните ни решения се предлагат с опция за сгъваема конферентна масичка. Столовете, предназначени за кинозали, ви осигуряват място, където да поставите чаша или бутилка с напитка. Продуктите, с които ще се сблъскате в категорията "Кино и театър", са с интегрирана система за автоматично сгъване на седалките.

Материалите, участващи в изработката на столовете, са от най-висок клас. Това, което ги отличава от обикновените тапицерии, е че са негорими. Своевременно с това са съобразени с всички изисквания за безопасност. Седалките пасват перфектно към всяка една от извивките на човешкото тяло, като не позволяват чувство на болка или дискомфорт в зоната на гръбначния стълб.

Модерно, елегантно и стилно, кино обзавеждането има една основна цел – да доставя свръх удобство и комфорт на хората, които ни се доверяват. Заложете на високия клас технологични произведения, имащи за цел да превърнат всяко едно помещение – кино, театър, зала за лекции или друго, в неповторимо. Предлагаме ви перфектното съотношение между качество и цена. Покупката на мебели от Антарес няма да промени цифрите в банковата ви сметка до неузнаваемост. Направете правилния и информиран избор, поръчвайки столове от категорията "Кино и театър".

 

По време на прожекция в киното и на представление в театъра, човек може да прекара няколко часа в седнало положение без да се движи. В такъв момент качеството и комфорта на стола са изключително важни за посетителското изживяване.
Комфортът на посетителя по време на прожекцията/представлението е това, което ще му остави позитивна емоция и преживяване впоследствие. Ако столовете са неудобни, това ще направи цялото преживяване на потребителя неудобно, а не са малко и случаите, в които той може да реши да напусне преждевременно залата.

Правилният подбор на стол е много ключов момент, тъй като от една страна се цели комфорта на потребителя, а от друга броят на столове, които могат да се поместят в една зала.

Последното оказва пряко вличение върху печалбата на киното/театъра. Трябва да се намери баланс между това посетителят да се чувства комфортно и да разполага с достатъчно пространство, и това в залата да се поберат максимално много столове.

Подобни атракции като киното и театъра целят само едно единствено нещо - да продадат на клиента позитивна емоция и преживяване. Когато всеки детайл е изпипан перфектно, крайното удовлетворение на потребителя е сигурно. Кино столовете, в които посетителят ще прекара няколко часа, превръщайки се в зрител, са ключови за това с какво усещане ще напусне той кино/театралната зала впоследствие.

Когато зрителят има възможност да се наслади на представлението/прожекцията в пълен комфорт, тогава неминуемо и самото шоу става по-добро и интересно. Ето защо е важно да се инвестира в хубави кино и театрални столове.

Ако целта ви е да направите мащабна инвестиция за цял салон, то препоръчваме да се обърнете към специализирана фирма, която разполага с опит в обзавеждането на кина и театри, каквато е Антарес България. Така освен огромна селекция от столове ще може да получите и експертен съвет от професионалист.

 

Прочети повече
Затвори

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива