Ергономичен стол INFINITY NET WHITE

ПЦД 948.00лв 396.00лв


Ергономичен стол INFINITY NET WHITE

ПЦД 948.00лв 396.00лв

Цените са С ДДС

Наличен

Код - 1890-SYN-INFINITY-NET-WHITE


Изпрати запитване

*СГЛОБЕНА МСОТРА 1 бр. *ДОСТАВКАТА НА ВСИЧКИ МОДЕЛИ ОТ РАЗПРОДАЖБА Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА. ВИЖТЕ УСЛОВИЯТА.

 • модерен работен стол с ергономична форма, изработен от инжектирана полиуретанова пяна
 • синхронен механизъм с три позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
 • 3D регулируеми подлакътници
 • мрежеста облегалка в черен или бял цвят и тапицирана седалка с дамаска PHOENIX цвят YP108
 • SL – механизъм за регулиране дълбочината на седалката
 • регулируема лумбална опора
 • бяла рамка и основа
 • максимално натоварване до 120 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 60 месеца

Оценка : 3.00 - 2 гласа

Работният стол 1890 SYN INFINITY NET WHITE е модерна и функционална мебел, която има ергономична форма. Столът е изработен от инжектирана полиуретанова пяна, която умее да създава свръх удобство и комфорт за хората, които го използват. Вие навярно прекарвате твърде много време на работното си място, ето защо нуждата ви от висококачествена мебел е преди всичко останало. Не пестете средства, когато става дума за здравето ви. Бъдете разумни и прагматични – доверете се на модерните технологии висококачествени материали, които ние единствено използваме за направата на работните столове.

Работен стол 1890 SYN INFINITY NET WHITE – перфектната мебел за всеки един от вас

Столът разполага със синхронен механизъм с три позиции на заключване, които предоставят възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, както и релакс функция. Благодарение на тази негова функционалност, то вие имате възможност завидно да подобрите продуктивността си на работното място. Страхотно е, нали?

Рамката на 1890 SYN INFINITY NET WHITE е в бял цвят, както и мрежестата облегалка. За направата и се използва висококачествена мрежа, която препоръчваме горещо за летните дни от годината. Цветът на седалката е по ваш избор. Дълбочината на седалката се регулира, посредством SL – механизъм.

Подлакътниците, които са оборудвани с меко покритие, успяват да създадат неописуема наслада за ръцете ви, без значение по кое време ще се нуждаете от почивка. Лумбалната опора също разполага с опция за регулиране. Кръстачката на работния стол би могла да се изработи в пластмаса или алуминий. Класическият бял цвят подчертава стила й и класата на тази мебел.

Работният стол 1890 SYN INFINITY NET WHITE достига до вас с гаранционен срок от 60 месеца – достатъчно дълъг период сами да се уверите в качеството, за което ние ви разказваме. Максималното му натоварване е до 120 кг.

Antares
Обща височина 98-117 см
Обща ширина 64 см
Височина на седалката 43-54 см
Дълбочина на седалката 49.5 см
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално тегло на потребител 130 кг
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 16.3 кг
Гаранция 60 месеца
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива