Ергономичен стол OKLAHOMA

ПЦД 514.00лв 429.00лв


Ергономичен стол OKLAHOMA

ПЦД 514.00лв 429.00лв

Цените са С ДДС

Наличен

Код - OKLAHOMA


Изпрати запитване

 

  • ​мениджърски стол с мрежеста облегалка и седалка в меш - черен или сив цвят
  • SYN – синхронен механизъм с три позиции на заключване, релакс функция и настройване силата на люлеене според теглото на седящия
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • регулируема лумбална опора
  • регулируеми подлакътници на височина и ширина
  • кръстачка от полиран алуминий с колелца за всички видове настилки
  • максимално натоварване до 130 кг
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

Оценка : 4.80 - 5 гласа

Мениджърският стол OKLAHOMA е уникално решение за всяко едно офис обзавеждане. Човек дори и добре да живее, все някога му се налага да подмени визията на работното си място. Разбира се, идеята се състои в това да подберем нови по-хубави, по-качествени и по-удобни мебели, които както да подчертават визията в офиса, така и а се грижат за собственото ни здраве. Ние от Антарес България сме в състояние да ви предложим едно перфектно офис решение, заради което не ще се налага да променяте значително банковите си сметки.

Мениджърски стол OKLAHOMA – предимствата на тази офис мебел

Столът е подходящ най-вече за хора, които прекарват огромна част от времето си седнали зад бюрото в офиса. Не пренебрегвайте своето здраве. Поберете стол, който не ще ви позволи да чувствате дискомфорт, болки или напрежение в края на работния си ден. Работим с висок клас материали, чието качество се е е доказало многократно на пазара.

Мениджърският стол се изработва с мрежеста облегалка и седалка в меш, които знаят как да се погрижат както за гръбначния ви стълб, така и за кръста, прешлените, зоната около врата, главата или крайниците. Дори и след 8 или 10 – часов работен ден, то вие не ще усещате какъвто ида е било дискомфорт или неразположение.

Газовият механизъм за регулиране височината на седалката позволява на всеки един, който използва тази мебел, да си го настройва спрямо неговия ръст. Така не само вие ще се чувствате добре, но и хората, които допускате да използват вашия стол. Регулируемата лумбална опора е още едно от предимствата на удобната офис мебел. Подлакътниците също се регулират, спрямо вашите изисквания.

Това, което успява да нанесе завършващи щрихи на фината изваяна визия на стола, е кръстачката от полиран алуминий с колелца за всички видове настилки.

Мениджърският стол OKLAHOMA достига до вас с гаранция от 36 месеца.

Antares
Височина 103-112 см
Ширина 52-67.5 см
Дълбочина на седалката 50 см
Височина на седалката 44.5-53.5 см
Тегло 22.3 кг
Вид опаковка Кашон
Обем 0.156 м3
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално тегло на потребител 130 кг
Гаранция 36 месеца
Облегалка за глава Не

Други продукти от семейството

Ергономичен стол OKLAHOMA PDH

ПЦД 544.00лв 466.00лв
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива