Ергономичен стол OKLAHOMA PDH

ПЦД 544.00лв 466.00лв


Ергономичен стол OKLAHOMA PDH

ПЦД 544.00лв 466.00лв

Цените са С ДДС

Наличен

Код - OKLAHOMA-PDH


Изпрати запитване

 

  • ​мениджърски стол с мрежеста облегалка и седалка в меш - черен или сив цвят
  • регулируема облегалка за глава PDH
  • SYN – синхронен механизъм с три позиции на заключване, релакс функция и настройване силата на люлеене според теглото на седящия
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • регулируема лумбална опора
  • регулируеми подлакътници на височина и ширина
  • кръстачка от полиран алуминий с колелца за всички видове настилки
  • максимално натоварване до 130 кг
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

Оценка : 4.50 - 4 гласа

 

Мениджърският стол OKLAHOMA PDH е перфектното съчетание между класа, стил, комфорт и ненадминато качество. Искате ли да се потопите в света на модерните технологии? Ние от Антарес България ви позволяваме да го направите и то без да се налага да променяте банковите си сметки. Столът е олицетворение на възможно най-качествената мебел, грижеща се здравето на човек.

Мениджърски стол OKLAHOMA PDH – какви са неговите предимства?

Столът се изработва с мрежеста облегалка и седалка в меш, които са перфектното решение за горещите летни дни. Тази материя е изключително подходяща за по-високите температури през годината. Синхронният механизъм с петте позиции на заключване е една добра възможност да накарате тялото си да ви благодари. Под ръка ви е функцията за настройване силата на люлеене според теглото на седящия.

Газовият механизъм служи за регулиране височината на седалката. Така ако седалката ви е ниска или висока, бихте могли бързо и безпроблемно да я пригодите към своите предпочитания. Подлакътниците са онази част от мениджърската мебел, която за нищо на света не бива да пренебрегваме. Ако задържим ръцете си за дълго време върху твърда или неудобна повърхност, то рискуваме да си навлечем мускулни схващания или друг вид дискомфорт.

Регулируемата облегалка за глава ви позволява да чувствате врата и главата си в перфектно състояние, без да се оказва напрежение в тази област, предизвикано от дългите часове в седнало положение. Кръстачката от полиран алуминий е едно достойно завършване и подчертаване на цялостния дизайн на стола. Колелцата са подходящи за всякакви видове подови настилки, като не оставят никакви следи върху повърхността.

Максималното натоварване на тази изящна мебел е до 130 кг. Получавате срок от 3 години гаранция, от който да се възползвате във всеки един момент, в случай на необходимост, въпреки че ние сме в състояние да ви гарантираме за продуктите, които създаваме. Мениджърският стол OKLAHOMA PDH има европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост.

Antares
Височина 123-135 см
Ширина 52-67.5 см
Дълбочина на седалката 50 см
Височина на седалката 44.5-53.5 см
Тегло 23.2 кг
Вид опаковка Кашон
Обем 0.159 м3
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално тегло на потребител 130 кг
Гаранция 36 месеца
Облегалка за глава Да

Други продукти от семейството

Ергономичен стол OKLAHOMA

ПЦД 514.00лв 429.00лв
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива