Inside
ПРОДУКТИ

Ergocomfort

Искате ли да избегнете на 100% болките в раменете и гърба? Мечтаете ли тялото ви да заема оптимално положение по време на работния процес, без той да бъде съпроводен от мускулно напрежение. Ние от Антарес ви предлагаме широка гама от столове Ergocomfort, които са иновативно творение за всички времена. В тази графа всеки един потребител ще открие подходящото решение за своето търсене. Селектирали сме прецизно почти неизчерпаемо разнообразие от столове, продукт на международни производители.

Защо е нужно да си закупим стол Ergocomfort?

За никого не е тайна, че една огромна част от хората в обществото прекарват не малко от времето си в седнало положение. Съществуват безброй статистики, в които е посочено как няколко години от един човешки живот биват инвестирани седейки зад бюрото в офиса. Резултатът е следният: качествен и ергономичен стол = здраво тяло, обикновен стол от нисък клас и неясен произход = болки в гърба, прешлените, ставите, шията. Звучи ли ви познато? Навярно много от вас се припознават в един от двата случая.

За да избегнете това неприятно явление, а именно изкривяване на гръбначния стълб или други сериозни травми, то ние ви предлагаме да се потопите в необятния океан от истински произведения на изкуството, способни да превърнат работния ден в приятен, зареждащ и вълнуващ.

Кой стол е най-добър?

Една огромна част от потребителите задават именно този въпрос още докато прекрачат прага на конкретния мебелен магазин, предлагащ им разнообразие от столове.  Добър стол е онзи, който може да ви осигури удобна и подплатена седалка, регулируема опора за кръста и облегалка, която да се погрижи за удобството на вашия гръб. В тази категория всяка една мебел е балансирано съчетание между тези три основни характеристики.

Ако сте фирма, която освен за здравето на служителите си се грижите и за своя собствен облик, то значи сте попаднали на търсеното от вас място. Прекрасният дизайн е част от характеристиките на всеки стол Ergocomfort.

Каква е основаната цел на Ergocomfort столовете?

Основната цел на този вид решение е да осигури максимален комфорт на хората. Без значение е дали сте служител, собственик на бързоразвиваща се фирма, пенсионер или студент, то ваша е отговорността да се грижите за тялото си. Ако сега се възползвате от някой от нашите предложения, прецизно селектирани за вас, то за в бъдеще ще избегнете множество здравословни проблеми. Прагматичният човек знае, че столът е не само задължителна част от обзавеждането в един офис, той е спасението от болнични и травми.

Столовете, които сме поднесли на вашето внимание, биха могли да се регулират спрямо различните телосложения. Позволяват да регулирате подлакътниците, височината на седалката, облегалката, така че вие можете да заемете равновесно положение. Вярваме, че годините опити са ни позволили да осигурим решение дори за най-претенциозните вкусове. Увеличете удоволствието от престоя на работното си място и намалете физическите увреждания – Ergocomfort столовете са правилната формула.


Оценка: 4.5 - 32 гласа
Вход за Партньори