Inside

Пуфове

Пуфовете, които ние от Антарес България ви предлагаме са един неизчерпаем коктейл от цветове, форми, размери и предназначение. Светът на барбароните винаги е изглеждал забавен, приключенски, релаксиращ и вплитащ се между цветовете на дъгата. Ако изпитвате нужда от това да осигурите едно по-добро място за игра на вашето дете или легло за домашния си любимец, то бихте могли да разгледате разнообразните модели пуфове и мека офис мебел, достигащи до вас.

Пуфове - океан от цветове и форми

Пуфовете, които ви предлагаме, са с най-разнообразни форми. Можете да откриете барбарон във формата на фотьойл, който да допълва интериора в дома ви, лятната градина, балкона или детската стая на вашето дете. Сред множеството модели се открояват далеч по-разнообразни форми, изцяло стоплящи сърцата на малчуганите и превръщащи се в техни любими вещи, където да прекарват огромна част от часовете за игра.

Материалите, използващи се за направата на тези меки и удобни мебели са разнообразни. Тяхното качество е изключително високо и това допринася за дългия им експлоатационен период. Насладете се на ненадминатата здравина на еко кожата, използвана за направата на голяма част от нашите изящни и цветни офис столове и барбарони. Този материал се поддържа изключително лесно и бихте могли дълго време да се наслаждавате на чисто новия вид на покупката си, ако знаете как правилно да се грижете за нея.

Освен за дома, пуфовете са подходящи за зони за релакс, плажове, детски площадки и други. Пълнежът, на който всъщност дължим удобството и комфорта, е от полистиренови топчета. Максималното тегло, което може да се разположи върху тази мека мебел е до 120 кг. В противен случай рискувате да сложите край на нейната използваемост.

Пуфовете не само са перфектно допълнение към детската стая, върху които децата ви да четат книги или да гледат любими предавания, те са и онзи цвят, който нанася завършващите щрихи върху визията на помещението.

Всеки един модел пуф се предлага в множество цвята, сред които да посочите вашето предпочитание. Осигурете комфорт, удобство и забава както на вашите малчугани, така и на вас самите, независимо дали сте в седнало или легнало положение.

Вход за Партньори