Inside

Работен стол FELIX

Базова Цена: 270.00 лв. с ДДС

 

  • работен стол с висока облегалка
  • SYN – синхронен механизъм с четири позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката,
  • релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • up & down механизъм за регулиране височината на облегалката
  • тапициран с дамаска или изкуствена кожа в цвят по избор
  • пластмасова или хромирана кръстачка 
  • опция за регулируеми подлакътници
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Packs

​Работният стол с висока облегалка FELIX е перфектното съчетание между стил, класа, удобство и комфорт. Ние от Антарес България се стремим да създаваме уникални и неповторими столове, върху които да прекарвате огромна част от деня си, удобно разположени. Столът разполага с SYN – синхронен механизъм, който има четири позиции на заключване. Те ви предоставят възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, както и релакс функция и настройване според тежестта на онзи, който използва тази мебел.

Работен стол FELIX – истинско богатство за работещите хора

Столът разполага още с up & down механизъм за регулиране височината на облегалката. Облегалката и седалката са едни от най-важните части, които за нищо на света не бива да подценяваме. Облегалката, сама по себе си, е онзи елемент от вашата мебел, която спомага за правилно заемане на позата ви на седене, без да усещате какъвто и да е било дискомфорт или болки.

Работният стол и бюрото са важна част от обзавеждането във вашия офис. Що се отнася до бюрото, то по никакъв начин не би оказало влияние върху здравословното ви състояние, столът обаче би могъл както да ви навреди, така и да ви помогне. Ние от Антарес България стремглаво се опитваме да създаваме и да ви поднасяме единствено такива мебели, изработени от доказано висок клас материали, грижещи се пълноценни за вас.

Що се отнася до дизайна, почти излишно е да се коментира. Безспорно тази вещ е в състояние да допълни и подчертае цялостния интериор в помещението. Можете да посочите сами тапицировката. Ние ще ви я изработим в изкуствена кожа или дамаска – това го решавате вие. Цветът отново е въпрос на личен избор и предпочитания. Максималното натоварване на работния стол с висока облегалка FELIX е до 120 кг.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 121-129 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 50.5-60.5 см Тегло: Наличност:
Дълбочина на седалката: 47.5 см Обем: Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 54-63 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори