Inside

Работен стол 2310 CLASS

Базова Цена: 542.00 лв. с ДДС

 • eргономичен работен стол с висока облегалка
 • седалка и облегалка от инжектирана полиуретанова пяна
 • SYN – синхронен механизъм с пет позиции на заключване,даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла наседалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
 • up & down механизъм за регулиране на височината на облегалката
 • хромирана кръстачка
 • тапициран с дамаска или изкуствена кожа в цвят по избор
 • опция за регулируеми подлакътници
 • максимално натоварване до 120 кг.
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
Packs

​Работният стол 2310 CLASS е ергономичен стол, който знае кое е най-доброто за вас и вашето тяло. Моментът, в който подмените старите мебели в офиса с това уникално бижу, то ние ви гарантираме, че тялото ще ви се отблагодари многократно, а инвестицията ви ще бъде оправдана много, много скоро. Доверете се на качеството, за което ние ви гарантираме. Бъдете с няколко стъпала над останалите и се погрижете сами за здравето си, защото няма кой друг да го направи вместо вас.

Високата облегалка знае кое е най-добро за вашия гръб и всячески се стреми да му осигури оптимално удобство и комфорта, от който се нуждае той, за да функционира безпроблемно. Седалката и облегалката са двете най-важни части за всяка една офис мебел. За да заемате правилна поза на седене, то тази част от стола трябва да ви предразполага към това.

up & down механизмът служи за регулиране на височината на облегалката. Така имате възможност да си настроите стола изцяло според вашите лични предпочитания. Хромираната кръстачка е онази част от нашата мебел, която безкомпромисно служи за подчертаване на плавната и стилна линия на офис мебелите от този клас.

Столът се предлага тапициран в дамаска или изкуствена кожа. Какъвто и материал да посочите, то това е правилният избор. За направата на столовете използваме единствено свръх издръжливи материали, които ви гарантират, че инвестицията много скоро ще се възвърне. Работният стол 2310 CLASS е с максимално натоварване до 120 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 117-132 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 45.5-59 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 50 см Обем: Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 49-58 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори