Inside

Работен стол 2300 CLASS

Базова Цена: 474.00 лв. с ДДС

 • eргономичен работен стол със средно висока облегалка
 • седалка и облегалка от инжектирана полиуретанова пяна
 • SYN – синхронен механизъм с пет позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
 • up & down механизъм за регулиране на височината на облегалката
 • хромирана кръстачка
 • опция за регулируеми подлакътници
 • тапициран с дамаска или изкуствена кожа в цвят по избор
 • опция за регулируеми подлакътници
 • максимално натоварване до 120 кг.
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
Packs

​Работният стол 2300 CLASS е уникална придобивка, която е в състояние да превърне скучния работен процес в истинско изживяване. Ние от Антарес България сме в готовност да ви предоставим едно ненадминато съчетание между стил, класа, удобство, комфорт и високо качество. Ергономичният стол може да се постави както в офиса, така и у дома. Вие сами решавате кое място да превърнете в запомнящо се. Доверете се на експертите проектанти, които знаят как да се погрижат за здравето на клиентите.

Работен стол 2300 CLASS – съчетание между стил, лукс и удобство

Ергономичният работен стол е със средно висока облегалка, изцяло създадена съобразно извивките на вашето тяло. Дори и след множество часове, прекарани в седнало положение, не съществува опасност от гръбначни изкривявания или друг вид травми, които да лекувате години наред и да ви създават чувство за дискомфорт и неразположение.

Седалката и облегалката са едни от най-важните части, на които трябва да обръщате внимание тогава, когато сте решили да подменяте мебелите в офиса. Благодарение на тях, тялото ви заема правилна поза и се изключва вероятността от схващания в мускулите и болки в прешлените, шията или врата. Седалката и облегалката са от инжектирана полиуретанова пяна, доставяща нужната мекота, удобство и комфорт на потребителя.

SYN – механизмът е с пет позиции на заключване. Това позволява да се извършват постоянни промени с ъгъла на седалката и облегалката, така че да се настройват по удобен начин за този, който използва работната мебел. Височината на облегалката се регулира посредством     up & down механизма.

Ако се чудите коя част от стола успява безкомпромисно да подчертае неговата класа и стил, то това е хромираната кръстачка. Гарантираме ви, че тя няма как да остане незабелязана, дори и от най-големите естети. Можете да регулирате подлакътниците и да ги настроите спрямо нивото на ръцете си или по начин, явяващ се удобен за вас.

Работният стол 2300 CLASS е с максимална тежест до 120 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 98-113 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 45.5-59 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 50 см Обем: Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 49-58 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори