Inside

Работен стол 1375 MEK CR

Базова Цена: 125.00 лв. с ДДС

  • работен стол с висока облегалка
  • МЕК – механизъм за регулиране ъгъла и височината на облегалката и дълбочината на седалката
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • тапициран с дамаска или изкуствена кожа в цвят по избор
  • хромирана кръстачка
  • опция за подлакътници
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Packs

​Работният стол 1375 MEK CR е прекрасно решение за всеки един от вас, чиято професия е свързана с офис и прекарване на дълги часове в седнало положение зад бюрото. Още от край време съществува схващането, че човек колкото и добре да живее все някога му се налага да подмени една от най-важните мебели – стола. Той оказва влияние не само върху моментното удобство, към което се стремите, но и върху здравето ви в далечен план. Посредством нискокачествените и лошо проектирани облегалки или седалки, хората твърде често страдат от травми или друг вид наранявания, причиняващи ви неописуем дискомфорт.

Работен стол 1375 MEK CR – съчетание между динамичност, качество и функционалност

Столът е една от най-използваните мебели в офиса, наред с бюрото. За разлика от него, столът е оказва съществено влияние върху гърба, прешлените, шията, мускулите, ставите или други части от вашето тяло. Нашето работно решение достига до вас с висока облегалка. Тя изцяло пасва на всяка една извивка от вашето тяло, така че да се чувствате в свои води, докато протичат служебните ви ангажименти или задачи.

МЕК механизмът е едно от предимствата на стола. Благодарение на тази своя си актуалност, той ви позволява да регулирате височината или дълбочината на седалката, както и ъгъла на облегалката. Имате възможността да го настроите изцяло според вашите си изисквания и предпочитания. Това успява видимо а рефлектира върху концентрацията ви, като я подобрява до неузнаваемост.

Столът може да се тапицира в дамаска или изкуствена кожа. Цветът е според преценката на клиентите. Той би могло да се съобрази с останалата част от интериорното ви обзавеждане или да посочите такъв нюанс, който вмъква нещо различно и свежо в цялостната обстановка.

Максималното натоварване на стола е до 120 кг. Имате опция за поставяне на подлакътници, благодарение на които ръцете ви ще се чувстват отпочинали през цялото време.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 97-116 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 48 см Тегло: 10.2 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 46 см Обем: 0.108 m3 Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 45-58 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори