Inside

Работен стол 1345 MEK

Базова Цена: 150.00 лв. с ДДС

  • работен стол със средно висока облегалка
  • МЕК – механизъм за регулиране ъгъла и височината на облегалката и дълбочината на седалката
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • тапициран с дамаска или изкуствена кожа в цвят по избор
  • пластмасова или хромирана кръстачка
  • опция за подлакътници
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
    Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
Packs

​Работният стол 1345 MEK e едно уникално сътворение, което ние от Антарес България предоставяме на вашето внимание. Имате възможността да се насладите на чувството на удобство и комфорт през цялото време, прекарано в седнало положение. Средно високата облегалка, с която е оборудван столът, спомага за заемане на правилна поза на седене, като през цялото време гърбът ви получава пълноценна защита. Извивките на облегалката автоматично игнорират опасността от гръбначни изкривявания или други по-сериозни травми, които евентуално биха могли да се появят в бъдеще.

Работният стол е съчетание между модерен дизайн, високо качество на материалите, участващи в направата му и комфортът, който не би могъл да се сравни с нищо друго, особено когато прекарвате твърде дълги часове, седнали зад бюрото.

МЕК механизмът за регулиране ъгъла и височината на облегалката, както и за регулиране дълбочината на седалката ще ви помогне да се почувствате като в свои води. Страхотно е, нали? И всичко това без да се налага да инвестирате цяло състояние в покупката на работния стол 1345 MEK.

Тапицировката може да бъде изработена в дамаска или изкуствена кожа в цвят по ваш избор. Какъвто и материал да ни посочите, то трябва да сте наясно, че едва ли бихте съжалили за направения избор. Кръстачката е онази част от всяко едно офис решение, която има за цел да подчертае целия блясък и изтънченост. Ние от Антарес България отново ви даваме право на избор, като този път можете да избирате между пластмасова или хромирана кръстачка.

Опцията за подлакътници доставя нужните комфорт и удобство на вашите ръце, дори и след дългите часове, прекарани в седнало положение. Максималното натоварване на стола е 120 кг.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 93-106 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 46-56 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 45 см Обем: Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 46-59 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори