Inside

Работен стол 1040 IBIZA SALE

Базова Цена: 56.40 лв.

Доставката на всички модели от разпродажба е за сметка на клиента. Срокът за доставка се уточнява след поръчка
Работен стол със средно висока облегалка,  МЕК - механизъм за регулиране ъгъла на облегалката, газов механизъм за регулиране на височината, пластмасова или хромирана кръстачка, опция за подлакътници. Максимално натоварване до 120 кг. ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД.  

Packs

Базова Цена: 56.40 лв.

Ако е настъпил момента, в който е необходимо да подмените стария работен стол с нов такъв, то ние ви предлагаме да се възползвате от ексклузивните предложения, с които ще се сблъскате в онлайн магазина АНТАРЕС. Предлагаме ви огромен брой мебели – при направата на всеки един от тях участват издръжливи и устойчиви материали, тествали здравината си многократно. Днес на вашето внимание представяме Работен стол 1040 IBIZA SALE.

Какви са основните характеристики на Работен стол 1040 IBIZA SALE?

Семпъл, изчистен и класически дизайн, който лесно умее да се вписва в различните офис обстановки и да се слива с останалата част от интериорното обзавеждане. Стилът е една от най-опростените версии на работните мебели, като това съвсем не значи, че той не е проектиран по начин, който да осигури максимален комфорт и удобство на вашето тяло. Напротив, това означава, че той не разполага с толкова много функции, колкото останалите в пъти по-скъпи и луксозни предложения, които ще откриете при нас.

Едно от най-важните неща, на които е редно да обърнете съсредоточено внимание, разглеждайки мебелите, е самата облегалка. На този стол тя е проектирана така, че да пасне перфектно на всяка една от извивките на човешкото тяло, без значение от това какво е теглото или ръста на потребителя. Облегалката е ниска и обхваща целия гръб, като ви гарантираме, че в края на деня няма да усещате мускулни схващания или болки в ставите, прешлените или шията. Доверете ни се и няма да съжалявате за направения избор. Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител.

Разполагате още с механизъм, служещ за регулиране ъгъла и височината на облегалката, както и дълбочината на седалката. Газовият механизъм, на свой ред допринася за регулирането височината на самата седалка. Столът се предлага тапициран в дамаска или изкуствена кожа. Цветът е изцяло по ваш избор и вие сами решавате как да изглежда той, така че да се вписва към останалата част от обзавеждането.

Кръстачката би могло да бъде пластмасова или хромирана. Отново изборът е във вашите ръце и който и от вата материала да изберете, то знайте, че изборът ви е правилен. Можете да посочите опцията за подлакътници. Максималното натоварване на Работен стол 1040 IBIZA SALE е до 120 кг. съветваме ви да не превишавате тежестта, тъй като бихте могли да нарушите целостта на тази мебел.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Цена с ДДС
Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 94-112 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 46.5-55 см Тегло: 10.1 кг Наличност:
Дълбочина на седалката: 45 см Обем: 0.108 m3 Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 47-60 см Максимално тегло на потребител: 120 кг
Изпрати запитване
           или
Добави в количка
Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 94-112 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 46.5-55 см Тегло: 10.1 кг Наличност:
Дълбочина на седалката: 45 см Обем: 0.108 m3 Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 47-60 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори