Inside

Табуретка LABOR

Базова Цена: 62.00 лв. с ДДС
Промо Цена: 48.00 лв. с ДДС

​специалните цени са валидни до 31.05.2018г. (или до изчерпване на наличностите)

  • табуретка тапицирана с дамаска или изкуствена кожа в цвят по избор
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • пластмасова или хромирана кръстачка 
  • максимално натоварване до 100 кг
  • опция за тапи за статичност
  • опцизия за удължител с ринг - Extend ring
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Packs

​Табуретката LABOR е един страхотен начин да внесете стил, класа и излъчване във всяко едно помещение. Този вид мебели са подходящи както за кафенета, барове, закусвални, заведения за бързо хранене, зони за релакс, чакални или друг вид помещения в обществени сгради или в частни домове. Ние от Антарес България ви предоставяме възможността да се докоснете до свръх високото качество на мебелите, такова, каквото трудно бихте открили на друго място.

Табуретката се предлага в два вида тапицировка: дамаска или изкуствена кожа. Изберете материалите, отговарящи изцяло на личните ви вкусове и предпочитания или съобразени с останалата част от интериорното ви обзавеждане. Уверяваме ви, че изкуствената кожа, която използваме при направата на свръх качествените табуретки LABOR е също толкова издръжлива, колкото и естествената кожа. Добре е да я поддържате по правилния начин и тя ще ви се отблагодари многократно за извършената инвестиция. Цветът го избирате отново вие.

Височината на седалката се регулира посредством газовия механизъм. Така столът се пригодява за човека, който ще го използва. Това е едно от предимствата, на които се натъквате непосредствено след като се превърнете в законен собственик на тази мебел. Кръстачката би могло да бъде пластмасова или хромирана, в зависимост от предпочитанията ви. Максималното натоварване на табуретката е до 100 кг. Не прекалявайте с тежестта, тъй като съществува реална опасност от това да навредите на нейната цялост.

Съществува опция за тапи за статичност, като по този начин ще се концентрирате, докато сте в седнало положение. Освен това, табуретката притежава още една опция, на която определено бихме могли да завиждаме – удължаване с ринг. Страхотно е, нали?

Табуретката LABOR достига до вас с гаранционен срок от три години. Това е достатъчно дълъг период, за да се убедите сами в качеството, за което заплащате. Ние сме сигурни в това, което предлагаме на нашите клиенти. Именно това ни превръща в лидери на пазара в мебелната индустрия.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 43-56 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 43 см Тегло: 6.1 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: Обем: 0.108 m3 Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 100 кг

Вход за Партньори