Inside

Табуретка HOCKER

Базова Цена: 78.00 лв. с ДДС

  • табуретка със стилно ушита седалка във формата на цвете
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • тапицирана с изкуствена кожа в цвят по избор
  • пластмасова или хромирана кръстачка 
  • максимално натоварване до 100 кг
  • опция за тапи за статичност
  • опцизия за удължител с ринг - Extend ring
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Packs

Табуретката HOCKER е онова, от което се нуждае вашето тяло, за да се чувства удобно и комфортно. Ние от Антарес България знаем от какво изпитват потребност клиентите ни и се стремим всячески да задоволяваме вкусовете и предпочитанията им. Това е основната причина при направата на стилните и изящни мебели да използваме единствено висок клас материали. Тяхното качество се е доказало дълги години и ние сме в състояние да гарантираме за това. Плащате не само за великолепно изглеждаща табуретка, но и за нейната дълга експлоатация. Страхотно е, нали?

Табуретката е със стилно ушита седалка във формата на цвете. Тя позволява да допълни интериора на всяко едно кафене, заведение, бар, дискотека, релакс зона, кът за отдих, чакалня и у дома.

Табуретка HOCKER – предимството да я притежаваш

Ако желаете да регулирате височината на седалката, то бихте могли да си послужите с газовия механизъм, който ще ви позволи да настроите тази мебел изцяло според вашите изисквания. Табуретката се предлага тапицирана в изкуствена кожа. Цветът е изцяло по ваш избор, спрямо личните ви желания или съобразено с останалата част от интериорното обзавеждане.

Кръстачката може да се изработи в два варианта: пластмасова или хромирана. Ние изпълняваме желанията на клиентите си. Максималното натоварване на тази мебел е до 100 кг. Съветваме ви да не експериментирате с тежестта, тъй като бихте могли да навредите на целостта на стола.

Съществува опция да се поставят тапи за статичност. Освен това, всеки един, закупил си табуретка HOCKER, разполага с опцията за удължаването й с ринг - Extend ring. Страхотно е, нали? Създайте уют и хармония във всяко едно помещение, благодарение на висококачествените мебели на Антарес България.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 47-60 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: Тегло: 5.9 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 36 см Обем: 0.108 m3 Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 100 кг

Вход за Партньори