Inside

Бар стол 2160/SB ТC AOKI S

Базова Цена: 375.00 лв. с ДДС

  • пластмасов бар стол с хромирана рамка
  • изключителен дизайн, подходящ за барове, кафенета, закусвални, места за отдих
  • гъвкава облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • предлага се в 8 цвята на пластмаса - бял, бежов RAL 1019, черен RAL 9017, червен RAL 3020, син 5009, сив RAL 7011, оранжев PANT. 1505C, зелен PANT. 361C
  • тапицирана седалка с дамаска, вълна, или изкуствена кожа в цвят по избор
  • възможност за стифиране 
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Бар столът 2160/SB ТC AOKI S е разчупен, модерен и с интересен дизайн. За направата му се използва висококачествена пластмаса, която обещава дълъг експлоатационен живот на тази мебел. Хромираната рамка безкомпромисно подчертава перфектната визия на стола, като го превръща в една от най-купуваните мебели.

Бар стол 2160/SB ТC AOKI S – перфектното решение за всяко едно помещение

Бар столът е собственик, както вече споменахме, на ненадминат дизайн. Той е подходящ както за барове, кафенета, закусвални и ресторанти, тала и за места за отдих и други кътчета, било то от жилищни площи или търговски. Гъвкавата облегалка с вградени подлакътници осигурява оптимална опора и комфорт, на които да се наслаждавате дълго време, преди да се наложи подмяна на тази функционална и висококачествена мебел.

Столът се предлага в осем различни цвята на пластмаса – бял, бежов RAL 1019, черен RAL 9017, червен RAL 3020, син 5009, сив RAL 7011, оранжев PANT. 1505C, зелен PANT. 361C. Изберете любим нюанс и побързайте да внесете нотки на свежест и красота във вашия дом, бар, заведение или друг вид помещение.

Седалката би могла да се тапицира с дамаска, еко кожа или вълна. Цветът отново е по избор на нашите клиенти. Можете да изберете цвят, съобразно останалата част от обзавеждането или да заложите на нещо съвсем различно, свежо и открояващо се. 2160/SB ТC AOKI S ви предоставят възможност за стифиране – едно от предимствата, които в никакъв случай не бива да подценяваме. Максималното натоварване на бар стола 2160/SB ТC AOKI S е 120 кг. Той пристига при вас с гаранция от 36 месеца – достатъчно дълъг период, през който сами да се убедите в неговото качество и здравина на материалите.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 107 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 57 см Тегло: 7.6 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 42 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 74 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори