Inside

Конферентен стол 5650/S

Базова Цена: 358.00 лв. с ДДС

  • конферентен стол със средно висока облегалка
  • S-образна хромирана рамка
  • хромирани тапицирани подлакътници
  • тапициран с дамаска, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
    Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
Packs

​Конферентният стол 5650/S е едно уникално допълнение към всеки един офис или друг вид помещение. Ако искате превърнете работното си място в приятна среда за творене, то ние ви препоръчваме горещо да се възползвате от неустоимите ни предложения. Ние сме по-добри от всички останали на пазара, защото в епицентъра на политиката ни заляга стремежът да задоволяваме вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти. За нас крайният продукт следва да бъде безкомпромисно съчетание между визия, качество и удобство. Ако сме успели да го постигнем, то значи сме си свършили задълженията професионално.

Работим единствено с висок клас материали, с които изграждаме конферентния стол 5650/S. Тази мебел е с висока облегалка, което допълнително допринася за комфорта и удобството. Благодарение на нея, то вие имате възможността да заемате удобна поза на седене през цялото време, като автоматично елиминирате опасността от гръбначни изкривявания или друг вид неразположение.

S – образната рамка на стола е едно от нещата, придаващи му стилна и класна визия. Изглеждащ по начина, по който ние го сътворяваме, столът перфектно би допълнил всяко интериорно обзавеждане, без значение от това към каква линия сте се придържали до него момент. Хромираните тапицирани подлакътници са един от плюсовете на 5650/S. Те създават истинско удобство за ръцете ви, като не ви позволяват да усещате неприятното чувство, резултат от мускулни схващания.

Столът би могло да се тапицира в няколко материала – еко кожа, вълна или дамаска. Изберете любим за вас цвят и поръчайте, без да чакате и минутка време. Максималното му натоварване е о 120 кг. С покупката му, вие получавате 36 месеца гаранционен срок, от който да се възползвате във всеки един момент. Столът притежава европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.

Конферентният стол 5650/S е модерният и разумен начин да освежите всяко едно пространство и да се погрижите оптимално за здравето си.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 95 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 51-59 см Тегло: Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 48.5 см Обем: 0.26 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 50 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори