Антарес България

Офис столове - лукс, качество, класа

Ние от Антарес България се гордеем с колоритното разнообразие от офис столове, което предоставяме на вашето внимание. В основата на нашата политика заляга стремежът ни към това да превърнем престоя ви на работното място в истинско приключение, подплатено с удобство и комфорт. И всичко това, благодарение на разнообразните офис столове, които сме селектирали прецизно, с цел задоволяване на най-капризните вкусове. Разчитайте на нашите съвети и се доверете на качеството, предложено от големи търговски марки.

Любезният персонал е на ваше разположение по всяко едно време. Всеки един от членовете на екипа ни притежава нужните знания и компетенции, относно характеристиките на столовете и техните функции и допълнителни екстри. Голяма част от артикулите са предназначени за ползване за определен интервал от време. В зависимост от това колко часа на ден прекарвате в седнало положение, то бихте могли да изберете вашата перфектна офис мебел.

Офис столове – умело съчетание между комфорт, удобство и съвършен дизайн

Тук несъмнено ще се потопите в почти неизчерпаемото количество от офис столове, подходящи за вашата работна среда. Сред тях най-ярко открояващи са офис столовете, ергономичните и регулируемите. Те са силно предпочитани, тъй като позволяват на потребителя да се почувства, чисто и просто, като у дома си.

Навярно сте чували, че човек колкото и добре да се чувства на работното си място, рано или късно му се налага да подмени своя офис стол. Искате ли да се докоснете до свръх комфорта и ненадминатото удобство? Ние ви го предлагаме посредством дишащата мембрана участваща в тапицерията на голяма част от офис решенията.  Те са изключително подходящи за горещите летни дни през годината. В съчетание с кожа, плат или друг материал, сте на път да се превърнете в притежател на истински шедьовър.

В съчетание с подходящото бюро, можете да превърнете офиса си в място, което не остава незабелязано от клиентите на фирмата. В епицентъра на нашата политика несъмнено заляга стремежът ни да осигурим ненадминато удобство и комфорт за нашите потребители. Освен това изграждането на трайни взаимоотношения с тях е от ключова роля за дейността ни.

Всички столове се предлагат в най-разнообразни цветове и клиентът сам посочва любим нюанс, в който желае да му се изработи конкретната мебел. Доверете се безрезервно на помощта и съдействието, които ще ви окаже милия и любящ персонал. На разположение сме за вас по всяко едно време и сме в готовност да ви предложим най-качествените офис столове на изгодни и приемливи цени.

Здравето е преди всичко останало

Инвестицията за офис мебел е инвестиция във вашето здраве. Нима желаете да усещате непрестанни болки и дискомфорт в зоната на гърба, гръбнака, шията или прешлените? Ние от Антарес България за нищо на света не бихме ви причинили този мрачен завършек на дългия работен ден, който да се превърне в перманентно изживяване.

Преди да изберете желания стол, запознайте се с всичките му характеристики и предимства. Нашите предложения са изключително подходящ начин да разнообразите до неузнаваемост обстановката на работното си място, внасяйки лукс, класа и изтънченост на приемливи цени.

Времето, което прекарваме в седнало положение, е не по-малко от 8 часа на ден. Това е и основната причина столът да се превръща в главен елемент на работното място.

Разгледайте всичките ни предложения и изберете онзи офис стол, в който ви е най-приятно да седите. Освежете работното си място, като същевременно с това, си осигурявате максимален комфорт и грижа за здравето.

Мебелите се предлагат с три години гаранционен срок. Всеки един артикул достига до вас в рамките на 25 работни дни. Получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност. Преобразете цялостната атмосфера в офиса си и създайте комфорт и удобство на екипа, който неуморно работи и твори. Това е перфектният начин да ги мотивирате и, паралелно с това, да увеличите продуктивността им в пъти повече.

Вход за Партньори