Inside

Мека мебел

В тази категория сме ви селектирали всевъзможни артикули, благодарение на които да обзаведете зони за релаксация, търговски или жилищни площи. Материалите, участващи в изработката на мебелите са, от свръх висок клас. Инвестицията, която възнамерявате да направите, ще ви се отблагодари многократно напред във времето. Всеки един артикул притежава европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.

Мека мебел – красота, изящество, лукс и удобство

Имате възможността да разнообразите всяко едно от пространствата в луксозните си домове. Мебелите, които ви предлагаме от Антарес България са не само перфектно изглеждащи, но те също така са изключителни удобни. Всеки един, докоснал се до тях, знае че производителят се стреми към това да осигури сто – процентов комфорт на седящите в меката мебел.

Тук ще откриете множество мебели, отличаващи се по форма, материали, цвят и други характеристики. Това, до известна степен, разкрива пред вас един още по-богат избор. Ако сте си харесали определен модел диван, сепаре, фотьойл, то бихте могли да ни посочите допълнително цвета, в който желаете да ви бъде изработен и ние ще се погрижим за останалото.

Нашите мебели се различават от тези в останалите търговски вериги по класа на материалите, участващи в изработката им. Голяма част от меката мебел, която ви предлагаме, се изработва от кожа. Тя би могла да бъде естествена или изкуствена, спрямо желанията и предпочитанията на клиентите. Наясно сте, че естествените материали са най-здравите и издръжливи. В случай че решите да си закупите диван, произведен от еко кожа, то ние ви съветваме да се придържате стриктно към инструкциите за правилна употреба. Ако изпълнявате указанията, то притежавате възможността да се наслаждавате на закупения диван или кресло за дълго време.

Бъдете с няколко стъпала над останалите. Обзаведете офиса, зоните за релакс, обществените помещения или жилищата си по модерен и нестандартен начин, с помощта на удобните, компактни и атрактивни предложения от категорията "Мека мебел". Те достигат до вас с гаранция от 3 години. Доставката се извършва до 25 работни дни.

Вход за Партньори